12i Økonomi

Regnskapsfører

Arbeidssted: Randaberg

Vil du være med å skape et unikt regnskapsbyrå? 

Søk på stillingen her

Spørsmål om stillingen:

Kontaktperson: Sondre Kråkenes Høysæter
Stillingstittel: Manager
Telefon: 95 79 37 84

12i Økonomi er et kundefokusert kompetansehus som tilbyr økonomisk rådgivning, regnskapsføring, hjelp til bærekraftsrapportering og overgang til skybaserte tjenester. Vårt mål er ikke å bli størst, men å være en nær og tilgjengelig aktør. 

Ønsker du å ha kundekontakt og være rådgiver for våre kunder? Vi er i sterk vekst og jakter nå på deg som har lyst å jobbe sammen med oss.

Arbeidsgiver:  12i Økonomi AS

Stillingstittel:  Regnskapsfører

Frist: 11. august 2024

Ansettelsesform:  Fast 

HVA FÅR DU HOS OSS? 

Du vil oppleve et spennende arbeidsmiljø med trivelige kollegaer og et miljø som gir deg gode muligheter for faglig utvikling. Vi er en lettbeint organisasjon med korte beslutningsprosesser og vi ønsker å lytte til deg og våre kunder for å kunne levere høy grad av kundetilfredshet. Derfor fokuserer vi på trivsel, frihet under ansvar og gode personalrelasjoner. En trygg og god arbeidshverdag gir energi som kan brukes i møte med kundene våre.I dag sitter våre medarbeidere på kontorer på Finnøy og Randaberg. Vi ønsker å tilrettelegge for hjemme/hybrid kontor dersom du skulle ha behov for det. 

HVA SKAL DU GJØRE?

  • Følge opp egne kunder med ansvar for egen kundeportefølje
  • Regnskap, lønn, rådgivning og årsoppgjør
  • Arbeid med digitalisering og effektivisering av arbeidsprosesser

HVEM ER DU?

Det mest grunnleggende vi ønsker inn i vårt arbeidsfellesskap er at du lar deg engasjere av å bidra til en større sammenheng. Utover dette er du en engasjert person som har fokus på kunden. Vi tror du er analytisk og nøyaktig og at du er opptatt av læring og utvikling. Det vil være avgjørende å ha gode norsk kunnskaper, både muntlig og skriftlig. Vi forventer at du har erfaring med å lage årsregnskap og å sette opp skattemeldinger for kunder.Vi søker deg som har bachelorgrad eller høyere utdanning innen økonomi. Tilstrekkelig relevant jobberfaring kan kompensere for manglende utdannelse. Det vil være fordel at du er autorisert regnskapsfører, men ikke et krav.

NYSGJERRIG?

Ønsker du en uforpliktende og konfidensiell prat om stillingen? Kontakt vår rådgiver i Human, Sondre Kråkenes Høysæter, på mob 957 93 784. Du kan også kontakte daglig leder Tolli Frestad, på mob 940 28 577.

Om arbeidsgiveren

12i Økonomi har et kontor på Finnøy og et kontor på Randaberg. Selskapet inngår i en gruppestruktur sammen med Haver økonomi og har nylig inngått et samarbeid med regnskapsselskapet Norøk AS. Sammen er visjonen å utvikle kompetanse og et sterkt fagmiljø innen regnskap, som fremdeles evner å være nær og tilgjengelig for våre kunder.

  • Sektor: Privat
  • Sted: Randabergveien 300B, 4070 Randaberg
  • Bransje: Konsulent og rådgivning, Økonomi og regnskap
  • Stillingsfunksjon: Økonomi og regnskap, Rådgivning, Revisjon og kontroll
Powered by Labrador CMS